Nyt elokuvateattereissa

Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset -elokuva nyt DVD ja Blue-Ray -julkaisuna

Saatavilla hyvin varustetuista myymälöistä sekä videovuokraamoista kautta maan!


Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset
- elokuva ensi-illassa 24.11.2017.

★★★★★
”parempaa lastenleffaa on vaikea tehdä”
Kainuun Sanomat / ST

★★★★★
”hauska ja viihdyttävä sekä koko perheelle sopiva”
HS Lasten uutiset / SH

★★★★
”hulvattoman hauska”
Karjalainen /JV

★★★★
”riemastuttava lastenelokuva”
Ilta-Sanomat / TT

★★★★
”Huumoria kaikenikäisille”
Katso/AL

”Emily Shipway ja Ella Kangas ovat osissaan hurmaavia”
Aamulehti / JK


Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset -elokuvan varsinainen traileri on valmis. Elokuvasta on myös julkaistu uusi still-kuva, jossa Heinähattu ja Vilttitossu keikkuvat kesäisen koivun oksalla.

”Hykerryttävät nimiroolit Heinähattuna ja Vilttitossuna tekevät Emily Shipway ja Ella Kangas ovat kuin hypänneet suoraan kirjoistamme valkokankaalle”, kertovat tuoreen version elokuvasta nähneet Sinikka Nopola ja Tiina Nopola.

"Odotamme innolla, että pääsemme esittelemään rakastetut Heinähatun ja Vilttitossun suurelle elokuvayleisölle. Traileri antaa esimakua siitä, mitä on luvassa”, kertoo tuottaja Jarkko Hentula.

Anna Dahlman ohjaa Sinikka Nopolan ja Tiina Nopolan kirjoittamaan suosittuun kirjaan Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset perustuvan elokuvan. Nimiosissa nähdään Emily Shipway ja Ella Kangas. Muissa päärooleissa nähdään Niina Lahtinen, Joonas Nordman, Aku Hirviniemi ja Janne Kataja sekä sivuosissa Krisse Salminen, Pirjo Heikkilä, Kiti Kokkonen ja Pekka Strang. Elokuvan tuottaa Jarkko Hentula Yellow Film & TV:stä.

Sinikka ja Tiina Nopolan käsikirjoittama elokuva tulee tarjoamaan iloa ja naurua perheen pienempien lisäksi myös aikuisille. Elokuva on Siskonpeti-sarjan ohjaajana tunnetun Dahlmanin esikoisohjaus valkokankaalle. Elokuva saa ensi-iltansa 24.11.2017.

TUOTANTO
Elokuvan tuottavat yhteistyössä Yellow Film & TV Oy, Ricky Rapper Oy sekä Tuotantoyhtiö Hihhihhii Oy. Hihhihhiin Aku Hirviniemi, Janne Kataja ja Niina Lahtinen ovat ensimmäisestä elokuvatuotannostaan innoissaan. Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset -elokuvan levittää elokuvateattereihin SF Studios ja televisioensi-ilta nähdään myöhemmin Nelosella. SVOD-oikeudet on hankkinut Elisa Viihde.

TARINA
Elokuvassa Heinähatun ja Vilttitossun perhe lähtee lomalle. Äidillä Hannalla on ihana viikko suunniteltuna ylellisessä huvilassa. Sattumalta Kattilakosket päätyvät kuitenkin väärään ”huvilaan” kylän poliisien mökkinaapureiksi. Konstaapelit huomaavat tilanteen ajoissa ja naamioituvat taiteilijaveljeksiksi saadakseen olla rauhassa Kattilakosken perheeltä. Heinähatun ja Vilttitossun epäilykset heräävät heti, ja suuri vakoiluseikkailu alkaa. Kun kaiken lisäksi vankikarkurit piileskelevät lähimaastossa, väärinkäsitykset johtavat värikkääseen seikkailukomediaan.

KIRJA
Heinähattu ja Vilttitossu -kirjasarjaan kuuluu 20 teosta, ja niitä on käännetty mm. ranskaksi ja japaniksi. Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset on palkittu lasten- ja nuortenkirjallisuuspalkinto Anni Swan -mitalilla. Kirjasarjaa julkaisee kustannusosakeyhtiö Tammi.


Heinähattu ja Vilttitossu -kirjasta elokuva

Tunnetusta Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset -kirjasta on tekeillä koko perheen elokuva. päärooleihin on valittu joukko maan parhaita komediatähtiä.

Tykkää Heinisleffasta Facebookissa: www.facebook.com/heinisleffa

Sinikka ja Tiina Nopolan kirjoittamasta Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset -kirjasta on tekeillä koko perheen elokuva. Näyttelijöiden lukuharjoituksista tänään julkaistuissa kuvissa näkyvät Heinähatun rooliin valittu 8-vuotias Emily Shipway sekä Vilttitossua esittävä 6-vuotias Ella Kangas. Muissa päärooleissa nähdään mm. Niina Lahtinen, Joonas Nordman, Aku Hirviniemi, Janne Kataja, Krisse Salminen ja Pirjo Heikkilä. Elokuva saa ensi-iltansa marraskuussa 2017.

Elokuvassa Kattilakosken perhe lähtee lomalle. Perheen äidillä Hannalla on ihana viikko suunniteltuna ylellisessä huvilassa. Sattumalta Kattilakosket päätyvät kuitenkin kylän poliisien mökkinaapureiksi. Konstaapelit huomaavat karmean tilanteen ja naamioituvat taiteilijaveljeksiksi saadakseen olla rauhassa Kattilakosken perheeltä. Heinähatun ja Vilttitossun epäilykset heräävät heti, joten suuri vakoiluseikkailu alkaa. Kun kaiken lisäksi vankikarkurit piileskelevät lähimaastossa, väärinkäsitykset johtavat yhä hurjempaan seikkailukomediaan.

"Humoristisessa tarinassa häivähtää ihmiselämän haikeus. Me olemme rooliemme vankeja ja unelmoimme, että olisimme edes hetken jotakin muuta. Olemme iloisia, että Heinähattu ja Vilttitossu hypähtävät taas valkokankaalle. Hauskempaa tekijäporukkaa – mukaan lukien hulvattomat lapsinäyttelijät – emme voisi toivoa tälle komedialle", elokuvan käsikirjoituksesta vastaavat Nopolat riemuitsevat.

Elokuvan ohjaajan Anna Dahlmanin mukaan elokuva tulee tarjoamaan viihdettä perheen pienempien lisäksi myös aikuisille. Elokuva on Siskonpeti-sarjan ohjaajana tunnetun Dahlmanin esikoisohjaus valkokankaalle.

"Ensimmäinen elokuva on... sanoisinko, jännä paikka. Porukka, jonka kanssa saan sen tehdä, on jokaisen komediaohjaajan unelma. Käsikirjoittajien Sinikka ja Tiina Nopolan kanssa yhteistyö on ollut mahtavaa. Nämä kaksi naista ovat niin hulvattomia, että suunnittelen reality-ohjelmaa heidän elämästään. Aikuisnäyttelijöinä ovat Suomen parhaat koomikot ja kahta pääroolia näyttelevät Suomen parhaat tulevat koomikot."

Elokuvan tuottavat yhteistyössä Yellow Film & TV Oy, Ricky Rapper Oy sekä Tuotantoyhtiö Hihhihhii Oy. Näyttelijät Niina Lahtinen, Aku Hirviniemi ja Janne Kataja ovat hankkeesta selvästi innoissaan:

"Yhteistyö Nopoloiden sisarusten ja ohjaaja Anna Dahlmanin kanssa houkutteli meidät, "Riihimäen viihdemafiana" tunnetun poppoon mukaan elokuvan tekoon. Hanke on ainutlaatuinen, koska nyt tehdään kerrankin komediallinen koko perheen elokuva, jossa ei lässytetä turhia vaan keskitytään seikkailuun", toteavat pääosien esittäjät kuin yhdestä suusta.

Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset kuvataan tulevana kesänä. Elokuvan levittää elokuvateattereihin marraskuussa 2017 SF Studios ja sen televisioensi-ilta nähdään myöhemmin Nelosella. SVOD-oikeudet on hankkinut Elisa Viihde. Heinähattu ja Vilttitossu - kirjasarjaan kuuluu 20 teosta, ja niitä on käännetty mm. ranskaksi ja japaniksi. Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset on palkittu lasten- ja nuortenkirjallisuuspalkinto Anni Swan - mitalilla. Kirjasarjaa julkaisee kustannusosakeyhtiö Tammi.

Lisätietoja:
Jarkko Hentula
Tuottaja
+358 40 705 0603
Enable JavaScript to view protected content.