palkka-ja-laskutuspalvelu-hihhihhii

Palkka- ja laskutuspalvelu

Eiköhän tehdä tilit selväksi. Me arvostamme tosiosaajia ja heidän poltettaan tehdä omaa juttua intohimolla. Palkka- ja laskutuspalvelumme on perustettu, jotta nämä työn sankarit voivat jättää paperihommat välistä.

Olemme tositekijöiden kaveri, luotettava riskinkantaja ja huolehtiva yhteistyökumppani. Pidämme aina työntekijän puolta: autamme sopimusneuvotteluissa, hinnoittelussa, verosuunnittelussa tai missä milloinkin apua tarvitaan.

Huolta pitävää managerointia

Palkka- ja laskutuspalvelumme kautta yksityishenkilöt voivat laskuttaa töitään ilman omaa yritystä. Palvelumme käyttö on helppoa ja vaivatonta. Voit keskittyä itse työhön ja työn markkinointiin meidän hoitaessa puolestasi kaikki paperityöt. Keskittämällä meille, sinulle jää enemmän rahaa ja vähemmän kiusallista vaivaa kirjanpidosta, verosuunnittelusta tai muusta luovan ihmisen murheenkryyneistä.

Miten hommat toimii?

  1. Sovi työstä asiakkaasi kanssa.
  2. Tee työt ja ilmoita laskutustiedot meille, me hoidamme laskutuksen.
  3. Asiakkaasi maksaa laskun.
  4. Maksamme palkan tilillesi.

 

Miksi ihmeessä palvelut meiltä?

  1. Me Hihhihhiillä huomioimme matka- ja päivärahakulujen lisäksi työntekijän kaikki muut hankintamenot vähennyksinä (työvälineet ja -vaatteet, ammattikirjallisuus jne).
  2. Meidät tunnetaan alalla.
  3. Meillä on eriosaavat palkanlaskijat ja kirjanpitäjät.
  4. Olemme luotettava kumppani.
  5. Ohjaamme omia asiakkaitamme kyselijöille ja yhteistyökumppaneille.
  6. Autamme omia asiakkaitamme verkostoitumaan keskenään.

Massia ilman ressiä ja riskiä