tv-ja-elokuvatuotanto-hihhihhii

TV- ja elokuvatuotanto

Olemme suuria tunteita tuottava tuotantoyhtiö. Teemme telkkaria ja elokuvia kunnianhimoisesti kieli poskella – ja isot tavoitteet mielessä. Tartu tiukasti kiinni teatterin penkistä tai kodin sohvakalustosta ja anna tunteen viedä.

Hihhihhii Oy Tuotantotunnus klikkaa tästä

 

Katri Varjos Hihhihhii Oy:n toimitusjohtajaksi

Tuotantoyhtiö Hihhihhii Oy on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi Katri Varjoksen. Samalla Varjoksesta tulee yhtiön osakas. Varjos aloittaa tehtävässään ensi vuoden alussa.

Janne Katajan ja Aku Hirviniemen vuonna 2002 perustama Hihhihhii on laajentunut useille toimialoille. Tulevina vuosina tavoitteena on kasvaa erityisesti tuotantoyhtiönä.

Koemme, että Katri on juuri oikea henkilö luotsaamaan yhtiötä eteenpäin. Hänen pitkä ja monipuolinen kokemuksensa televisiosta sekä kykynsä johtaa isoja kokonaisuuksia ovat juuri sitä, mitä uudelta toimitusjohtajalta toivoimme, toteaa Janne Kataja.

Varjos siirtyy Hihhihhiille Tampere-talosta, missä hän toimi tapahtumayksikkö Events Tampereen liiketoimintajohtajana. Sitä ennen Varjos työskenteli pitkään Aito Media Oy:ssä muun muassa operatiivisena johtajana ja vastaavana tuottajana. Varjos on ollut rakentamassa lukuisia suomalaisen television menestystarinoita, kuten Poliisit, Suomen Huutokauppakeisari sekä Au pairit, ja tuottanut myös suuria kansainvälisiä formaatteja, kuten Gladiaattorit.

Intohimoni on uusien ohjelmaideoiden löytämisen ja konseptoinnin lisäksi kirkkaan ja pitkäjänteisen strategian luomisessa ja johtamisessa sekä työn tekemisen tapojen kehittämisessä. Myynti ja kiinnostavien formaattien etsiminen myös kansainvälisiltä markkinoilta ovat minulle tuttua ja tulevat olemaan tärkeä osa työtäni myös Hihhihhiissä. Odotan malttamattomana, että pääsen pienen tauon jälkeen kohtaamaan tuttuja niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin, sanoo Varjos.

Ja totta kai on mahtavaa, että pääsen myös oppimaan uutta, Varjos toteaa viitaten Hihhihhiin muihin liiketoimintoihin.

Riihimäen pienessä lelukaupassa eletään parhaillaan vuoden kiireisintä aikaa. Lisäksi yhtiö omistaa ja vuokraa kiinteistöjä ympäri Suomen ja pyörittää palkkiopalvelua.

Odotan innolla, mitä kaikkea saamme yhdessä aikaan!

Varjos on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja medianomi (AMK).

Lisätietoja:

Pekka Kataja, hallituksen puheenjohtaja, puh. 050 550 7486

Katri Varjos, toimitusjohtaja 4.1.2021 alkaen, puh. 050 301 8264

Haluatko työskennellä kameran edessä, saada esiintymiskokemusta tai vain viettää hauskan päivän tv-maailmassa? Etsimme avustajia erilaisiin pieniin rooleihin.

Hae avustajaksi!

Sanni Aho kirjoitti Perhonjokilaakso.fi:in jutun Keihäsmatkojen kulisseista. Jutussa avustajana työskennellyt Anette Salonen kertoo muun muassa päivän kulusta, kuvausten ilmapiiristä ja siitä, miksi tv-tuotannoissa juodaan jallupaukku sadan oton välein.

Lue koko juttu täältä!

Heinähattu, vilttitossu ja ärhäkkä koululainen elokuvateattereissa 14.2.2020

Heinähattu on aloittanut koulun, jossa hän oppii paljon uusia jännittäviä asioita. Vilttitossusta on tylsää jäädä aamulla kotiin, kun ei ole ketään leikkikaveria. Kun Heinähattu kertoo lähtevänsä luokkansa kanssa onkiretkelle, Vilttitossu keksii ovelan juonen, jonka seurauksena onkimaan pääseekin Vilttitossu itse. Ja siitä seuraakin sellainen soppa, jonka selvittämiseen tarvitaan niin isä, äiti, Alibullenit neidit kuin kyläpoliisitkin.

Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset

Kattilakosken perheen tyttäret Heinähattu ja Vilttitossu lähtevät kesälomalle hienoon huvilaan äitinsä ja isänsä kanssa. Kotipaikkakunnan konstaapelit Isonapa ja Rillirousku voittavat naapuritontille poliisien lomakotiyhdistyksen arvonnassa viikon loman, ja Kattilakoskia hämätäkseen päätyvät esiintymään valeasuissa. Heinähatun ja Vilttitossun epäilykset heräävät, ja he ryhtyvät vakoilupuuhiin. Kun metsikössä häärii vielä maahan kaivettua saalista etsivä rosvokaksikko, on soppa valmis.

Swingers

Swingers on räväkkä kriisikomedia parinvaihtoviikonlopusta, jossa neljä eri-ikäistä pariskuntaa kohtaavat toisensa henkisesti ja fyysisesti. Jokaisella on kriisinsä, joko pinnalla tai piilossa, ja sen myötä omat syynsä pyrkiä pelastamaan parisuhteensa. Viikonlopun pukukoodi on kylpytakilla tai ilman, ja rakastuminen ja mustasukkaisuus ovat kiellettyjä.

Muhiiko mielessäsi idea leffaksi tai ohjelmaksi?

Pölyttyykö pöytälaatikossasi mestariajatus? Me haluamme kuunnella sinun ideoitasi ohjelmiksi tai tarinoiksi – olivat ne miten hulluja tahansa. Tarinoiden ja visioiden luominen on meidän kaikkien oikeus.

Jätä ideasi tästä

pia.winter@hihhihhii.com