tv-ja-elokuvatuotanto-hihhihhii

TV- ja elokuvatuotanto

Olemme suuria tunteita tuottava tuotantoyhtiö. Teemme telkkaria ja elokuvia kunnianhimoisesti kieli poskella – ja isot tavoitteet mielessä. Tartu tiukasti kiinni teatterin penkistä tai kodin sohvakalustosta ja anna tunteen viedä.

Hihhihhii Oy Tuotantotunnus paina tästä

 

KEIHÄSMATKAT ESITELTÄÄN MIPCOM 2019- MESSUILLA!

Tuotantoyhtiö Hihhihhii Oy:n tuottama Keihäsmatkat on valittu esitettäväksi MIPCOM 2019-messuilla.

– Tämä on tärkeä askel Keihäsmatkojen kansainvälisen jakelun suhteen idean alkuperäisisä Janne Kataja kertoo.
– Pöhinä Keihäsmatkojen ympärillä on julkistamisen jälkeen jatkunut hurjana. Meillä kaikilla taitaa olla hauskoja muistoja seuramatkoista ja aihe onkin kirvoittanut ihmisiä lähestymään meitä omien kokemusten kanssa, Janne jatkaa.
– Sarja tulee kertomaan suomalaisuudesta ja suomalaisista pakettimatkojen ensiaskelten aikaan, Janne päättää.

Valinta MIPCOM 2019- messujen esittelyyn on mahtava tunnustus tähän asti tehdystä työstä ja ennenkaikkea ideasta. Sarjassa stuerttia näyttelevä Aku Hirviniemi toteaa.
-Pakettimatkailu on kansainvälinen ilmiö ja se varmasti vaikutti valintaan, Aku jatkaa.

Keihäsmatkat on Tuotantoyhtiö Hihhihhii Oy:n tuotanto.
– Tuotanto on ollut valtava. Pelkästään näyttelijöitä on sarjassa reilut 60, replikovia avustajia noin sata ja avustajia ylipäänsä yli 300, Keihäsmatkojen Vastaava Tuottaja Pia Winter kertoo. Heinäkuun lopulta olemme menneet paikasta toiseen ja nyt kuvausten lähestyessä loppua saamme lähteä esittelemään tuotantoamme, mikä on todella hienoa, Pia jatkaa.
– En malta odottaa että saamme tuoda yleisölle ensimmäisiä maistiaisia sarjasta, koska tekijäporukalla on ollut todella hauskaa sarjaa tehdessä ja uskomme että sarjasta kaikki löytävät tyypit joihin on jollain matkalla törmännyt, Pia päättää.

Cannesissa järjestettävä MIPCOM -tapahtuma on vuosittain järjestettävä maailman suurin TV-alan messutapahtuma, jossa esitellään audiovisuaalisen alan uusimpia trendejä.
Tapahtuma järjestetään tänä vuonna 14-17.10.

Lehdistökontaktit:
Sami Yli-Huumo, 050-5429231 Tuotantoyhtiö Hihhihhii Oy

Turkki niskassa Kihniöstä aurinkorannoille.
Katso näyttelijöiden mietteitä Keihäsmatkat-sarjan kuvauksista.

Hämeen Sanomien juttu aiheesta

Markalla Mallorcalle ja kahdella Kanarialle!
Keihäsmatkojen uskomaton tarina nähdään TV-sarjana eturivin näyttelijöiden tähdittämänä.

Linkki HS:n artikkeliin

 

Heinähattu, vilttitossu ja ärhäkkä koululainen elokuvateattereissa 14.2.2020

Heinähattu on aloittanut koulun, jossa hän oppii paljon uusia jännittäviä asioita. Vilttitossusta on tylsää jäädä aamulla kotiin, kun ei ole ketään leikkikaveria. Kun Heinähattu kertoo lähtevänsä luokkansa kanssa onkiretkelle, Vilttitossu keksii ovelan juonen, jonka seurauksena onkimaan pääseekin Vilttitossu itse. Ja siitä seuraakin sellainen soppa, jonka selvittämiseen tarvitaan niin isä, äiti, Alibullenit neidit kuin kyläpoliisitkin.

Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset

Kattilakosken perheen tyttäret Heinähattu ja Vilttitossu lähtevät kesälomalle hienoon huvilaan äitinsä ja isänsä kanssa. Kotipaikkakunnan konstaapelit Isonapa ja Rillirousku voittavat naapuritontille poliisien lomakotiyhdistyksen arvonnassa viikon loman, ja Kattilakoskia hämätäkseen päätyvät esiintymään valeasuissa. Heinähatun ja Vilttitossun epäilykset heräävät, ja he ryhtyvät vakoilupuuhiin. Kun metsikössä häärii vielä maahan kaivettua saalista etsivä rosvokaksikko, on soppa valmis.

Swingers

Swingers on räväkkä kriisikomedia parinvaihtoviikonlopusta, jossa neljä eri-ikäistä pariskuntaa kohtaavat toisensa henkisesti ja fyysisesti. Jokaisella on kriisinsä, joko pinnalla tai piilossa, ja sen myötä omat syynsä pyrkiä pelastamaan parisuhteensa. Viikonlopun pukukoodi on kylpytakilla tai ilman, ja rakastuminen ja mustasukkaisuus ovat kiellettyjä.

Muhiiko mielessäsi idea leffaksi tai ohjelmaksi?

Pölyttyykö pöytälaatikossasi mestariajatus? Me haluamme kuunnella sinun ideoitasi ohjelmiksi tai tarinoiksi – olivat ne miten hulluja tahansa. Tarinoiden ja visioiden luominen on meidän kaikkien oikeus.

Jätä ideasi tästä

pia.winter@hihhihhii.com