tv-ja-elokuvatuotanto-hihhihhii

TV- ja elokuvatuotanto uutiset

Olemme suuria tunteita tuottava tuotantoyhtiö. Teemme telkkaria ja elokuvia kunnianhimoisesti kieli poskella – ja isot tavoitteet mielessä. Tartu tiukasti kiinni teatterin penkistä tai kodin sohvakalustosta ja anna tunteen viedä.

Katri Varjos Hihhihhii Oy:n toimitusjohtajaksi

Tuotantoyhtiö Hihhihhii Oy on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi Katri Varjoksen. Samalla Varjoksesta tulee yhtiön osakas. Varjos aloittaa tehtävässään ensi vuoden alussa.

Janne Katajan ja Aku Hirviniemen vuonna 2002 perustama Hihhihhii on laajentunut useille toimialoille. Tulevina vuosina tavoitteena on kasvaa erityisesti tuotantoyhtiönä.

Koemme, että Katri on juuri oikea henkilö luotsaamaan yhtiötä eteenpäin. Hänen pitkä ja monipuolinen kokemuksensa televisiosta sekä kykynsä johtaa isoja kokonaisuuksia ovat juuri sitä, mitä uudelta toimitusjohtajalta toivoimme, toteaa Janne Kataja.

Varjos siirtyy Hihhihhiille Tampere-talosta, missä hän toimi tapahtumayksikkö Events Tampereen liiketoimintajohtajana. Sitä ennen Varjos työskenteli pitkään Aito Media Oy:ssä muun muassa operatiivisena johtajana ja vastaavana tuottajana. Varjos on ollut rakentamassa lukuisia suomalaisen television menestystarinoita, kuten Poliisit, Suomen Huutokauppakeisari sekä Au pairit, ja tuottanut myös suuria kansainvälisiä formaatteja, kuten Gladiaattorit.

Intohimoni on uusien ohjelmaideoiden löytämisen ja konseptoinnin lisäksi kirkkaan ja pitkäjänteisen strategian luomisessa ja johtamisessa sekä työn tekemisen tapojen kehittämisessä. Myynti ja kiinnostavien formaattien etsiminen myös kansainvälisiltä markkinoilta ovat minulle tuttua ja tulevat olemaan tärkeä osa työtäni myös Hihhihhiissä. Odotan malttamattomana, että pääsen pienen tauon jälkeen kohtaamaan tuttuja niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin, sanoo Varjos.

Ja totta kai on mahtavaa, että pääsen myös oppimaan uutta, Varjos toteaa viitaten Hihhihhiin muihin liiketoimintoihin.

Riihimäen pienessä lelukaupassa eletään parhaillaan vuoden kiireisintä aikaa. Lisäksi yhtiö omistaa ja vuokraa kiinteistöjä ympäri Suomen ja pyörittää palkkiopalvelua.

Odotan innolla, mitä kaikkea saamme yhdessä aikaan!

Varjos on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja medianomi (AMK).

Lisätietoja:

Pekka Kataja, hallituksen puheenjohtaja, puh. 050 550 7486

Katri Varjos, toimitusjohtaja 4.1.2021 alkaen, puh. 050 301 8264

Haluatko työskennellä kameran edessä, saada esiintymiskokemusta tai vain viettää hauskan päivän tv-maailmassa? Etsimme avustajia erilaisiin pieniin rooleihin.

Hae avustajaksi!

Sanni Aho kirjoitti Perhonjokilaakso.fi:in jutun Keihäsmatkojen kulisseista. Jutussa avustajana työskennellyt Anette Salonen kertoo muun muassa päivän kulusta, kuvausten ilmapiiristä ja siitä, miksi tv-tuotannoissa juodaan jallupaukku sadan oton välein.

Lue koko juttu täältä!

KEIHÄSMATKAT ESITELLÄÄN MIPCOM 2019 -MESSUILLA!

Tuotantoyhtiö Hihhihhii Oy:n tuottama Keihäsmatkat on valittu esitettäväksi MIPCOM 2019-messuilla.

– Tämä on tärkeä askel Keihäsmatkojen kansainvälisen jakelun suhteen, idean alkuperäisisä Janne Kataja kertoo.

– Pöhinä Keihäsmatkojen ympärillä on julkistamisen jälkeen jatkunut hurjana. Meillä kaikilla taitaa olla hauskoja muistoja seuramatkoista ja aihe onkin kirvoittanut ihmisiä lähestymään meitä omien kokemusten kanssa, Janne jatkaa.


– Sarja tulee kertomaan suomalaisuudesta ja suomalaisista pakettimatkojen ensiaskelten aikaan, Janne päättää.

Valinta MIPCOM 2019- messujen esittelyyn on mahtava tunnustus tähän asti tehdystä työstä ja ennenkaikkea ideasta. Sarjassa stuerttia näyttelevä Aku Hirviniemi toteaa.

-Pakettimatkailu on kansainvälinen ilmiö ja se varmasti vaikutti valintaan, Aku jatkaa.

Keihäsmatkat on Tuotantoyhtiö Hihhihhii Oy:n tuotanto.

– Tuotanto on ollut valtava. Pelkästään näyttelijöitä on sarjassa reilut 60, replikovia avustajia noin sata ja avustajia ylipäänsä yli 300, Keihäsmatkojen vastaava tuottaja Pia Winter kertoo. Heinäkuun lopulta olemme menneet paikasta toiseen ja nyt kuvausten lähestyessä loppua saamme lähteä esittelemään tuotantoamme, mikä on todella hienoa, Pia jatkaa.

– En malta odottaa että saamme tuoda yleisölle ensimmäisiä maistiaisia sarjasta, koska tekijäporukalla on ollut todella hauskaa sarjaa tehdessä ja uskomme että sarjasta kaikki löytävät tyypit joihin on jollain matkalla törmännyt, Pia päättää.

Turkki niskassa Kihniöstä aurinkorannoille.
Katso näyttelijöiden mietteitä Keihäsmatkat-sarjan kuvauksista.

Hämeen Sanomien juttu aiheesta

Markalla Mallorcalle ja kahdella Kanarialle!
Keihäsmatkojen uskomaton tarina nähdään TV-sarjana eturivin näyttelijöiden tähdittämänä.

Linkki HS:n artikkeliin

 

Elokuvan kulisseissa tapahtuu.
Kurkista Iltalehden tekemän jutun kautta Heinähattu, Vilttitossu ja ärhäkkä koululainen -elokuvan kulisseihin!

Linkki Iltalehden artikkeliin

 

Haemme avustajia kuvauksiin heinä-elokuussa 2019. Tuotanto on vielä hys-hys, mutta takuuhauskaa on tiedossa. Ota yhteyttä jos haluat mukaan! 

Tuotantoyhtiömme vahvisti kertaheitolla
TV- ja elokuvatuotantoaan. Liiketoiminnan vastaava tuottajamme on nyt loistava ja kokenut Pia Winter.

Heinähattu, vilttitossu ja ärhäkkä koululainen elokuvateattereissa 14.2.2020

Heinähattu on aloittanut koulun, jossa hän oppii paljon uusia jännittäviä asioita. Vilttitossusta on tylsää jäädä aamulla kotiin, kun ei ole ketään leikkikaveria. Kun Heinähattu kertoo lähtevänsä luokkansa kanssa onkiretkelle, Vilttitossu keksii ovelan juonen, jonka seurauksena onkimaan pääseekin Vilttitossu itse. Ja siitä seuraakin sellainen soppa, jonka selvittämiseen tarvitaan niin isä, äiti, Alibullenit neidit kuin kyläpoliisitkin.

Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset

Kattilakosken perheen tyttäret Heinähattu ja Vilttitossu lähtevät kesälomalle hienoon huvilaan äitinsä ja isänsä kanssa. Kotipaikkakunnan konstaapelit Isonapa ja Rillirousku voittavat naapuritontille poliisien lomakotiyhdistyksen arvonnassa viikon loman, ja Kattilakoskia hämätäkseen päätyvät esiintymään valeasuissa. Heinähatun ja Vilttitossun epäilykset heräävät, ja he ryhtyvät vakoilupuuhiin. Kun metsikössä häärii vielä maahan kaivettua saalista etsivä rosvokaksikko, on soppa valmis.

Swingers

Swingers on räväkkä kriisikomedia parinvaihtoviikonlopusta, jossa neljä eri-ikäistä pariskuntaa kohtaavat toisensa henkisesti ja fyysisesti. Jokaisella on kriisinsä, joko pinnalla tai piilossa, ja sen myötä omat syynsä pyrkiä pelastamaan parisuhteensa. Viikonlopun pukukoodi on kylpytakilla tai ilman, ja rakastuminen ja mustasukkaisuus ovat kiellettyjä.

Muhiiko mielessäsi idea leffaksi tai ohjelmaksi?

Jätä ideasi tästä

pia.winter@hihhihhii.com