pienet_logo_380x300_taustaton_valk

Pienet Lelukaupat

Konkurssiloppuunmyynti on päättynyt.

Tuotantoyhtiö Hihhihhii Oy asetettiin konkurssiin 18.4.2024 Kanta-Hämeen käräjäoikeuden päätöksellä yhtiön oman konkurssihakemuksen perusteella.

Ennen konkurssia ostetut lahjakortit eivät valitettavasti käy enää maksuvälineenä liikkeissä konkurssin johdosta. Tästä aiheutunut vahinko on konkurssimenettelyssä valvottavaa velkaa, jonka myötä velkojat voivat saada konkurssipesästä suorituksia vain jako-osuuksien muodossa konkurssimenettelyn päättyessä.

Mahdollisia velkojia pyydetään ilmoittamaan saatavansa konkurssipesälle osoitteeseen office@fennolaw.fi. Pyydämme, että ilmoitus otsikoidaan valvonnaksi ja mainitaan Tuotantoyhtiö Hihhihhii Oy.

Valvonnassaan velkojilta pyydetään toimittamaan samalla seuraavat tiedot:

– Velkojan nimi ja yhteystiedot (sähköposti)
– Yhtiön nimi, jolta velka on
– Velan kokonaispääoma euroina
– Mikäli velkoja haluaa vaatia korkoa, tulee korko olla laskettuna euromääräisesti konkurssiin asettamispäivään saakka (ilmoituksesta tulee käydä ilmi, mille ajalle korko on laskettu)
– Saatavan peruste yksilöitynä, esim. laskukopio, kopio maksetusta ennakosta
– Tilinumero

Tämä koskee myös niitä yhtiön kuluttajavelkojia/muita asiakkaita, joiden saatava perustuu:

– Käyttämättömiin lahjakortteihin (lahjakortit eivät myöskään käy maksuvälineenä)
– Kaikkiin muihin asiakkaan yhtiölle tekemiin suorituksiin, joista kyseinen taho on maksanut yhtiölle ennen konkurssia, mutta ei ole saanut maksamaansa tuotetta

Mahdollinen jako-osuus edellyttää saatavan valvomista, eli niiden ilmoittamista perusteineen konkurssipesälle. Velkojien valvonnat kirjataan jakoluetteloehdotukseen ja myöhemmin jakoluetteloon. Myöhemmin käräjäoikeudessa vahvistettava jakoluettelo sisältää ne saatavat, joille konkurssipesää lopettaessa lasketaan jako-osuus. Konkurssipesiin kertyvä varallisuus jaetaan yhtiön velkojille noudattaen konkurssilakia sekä lakia velkojien maksunsaantijärjestyksestä. Pyydämme kuitenkin huomioimaan, että täysimittainen konkurssimenettely kestää kuitenkin vähintään 1,5 vuotta.

Huom., jos kuluttaja on maksanut tuotteen luottokortilla, suositellaan kuluttajaa olemaan yhteydessä luottokorttiyhtiöön, jonka kautta maksu voi olla mahdollista palauttaa. Myös maksukortin debit-ominaisuudella maksetuista ostoksista voi olla mahdollista vaatia hyvitystä.

Yhtiön toimintaan liittyvien yhteydenottojen suuren määrän vuoksi, emme välttämättä pysty vastaamaan jokaiseen meille asiasta soitettuun puheluun. Tämän vuoksi pyydämme, että yhteydenotot konkurssimenettelyyn liittyen osoitetaan sähköpostitse osoitteeseen office@fennolaw.fi.

 

Meillä elämykset ovat arkipäivää! Koe värikkäiden ja elämyksellisten lelukauppojen tunnelma, joka hurmaa valikoimalla ja iloisella palvelulla. Meillä lapsenmielisyys pääsee irti vanhemmillakin.

Janne Katajan lapsuushaave oli oman lelukaupan perustaminen ja pyörittäminen. Siitä ideasta sai alkunsa Riihimäen Pieni Lelukauppa vuonna 2018. Nykyään Pieniä Lelukauppoja on jo neljä, Riihimäellä, Lempäälän Ideaparkissa sekä Helsingin ja Tampereen Stockmanneilla. Helsingin puoti on Pohjoismaiden suurin lelukauppa ja yhteensä leluparatiiseissa on jo yli 2600m2 täynnä leluja ja pelejä harvinaisuuksista hitteihin. Hyllyistämme löytyy myös mm. laajat valikoimat Grimasin tuotteita, heliumpalloja, naamiaisasuja sekä pienoismalleja. Mukana menossa on myös Suomen suurin lelujen verkkokauppa Leluplaneetta.fi. Pientä on siis enää vain nimi!

Tutustu Pieniin Lelukauppoihin osoitteessa pienetlelukaupat.fi.